...tři kroky ke zdraví a kráse - BIOFÁZE

04.10.2013 22:58

Biofáze je unikátní metodou přírodního ošetření pokožky, založenou na stimulaci enzymů přirozeně v ní obsažených. Pomáhá uchovávat vitalitu pleti, posiluje její ochranu, podporuje regeneraci a přináší úlevu při celé řadě potíží. Výjimečnost metody spočívá v tom, že výrobky neobsahují enzymy, které by měly žádoucí účinky vyvolat, ale aktivují enzymy, které naše tělo, včetně pokožky, přirozeně obsahuje.

Hlavními látkami, které tuto aktivitu vyvolávají jsou kompozice éterických olejů. Vedle prokazatelného účinku Biofáze na pokožku, kdy dochází k výraznému oživení jejího vzhledu, revitalizaci po opalování nebo mrazivém počasí, celkové detoxikaci a k podstatnému nebo úplnému vymizení defektů pokožky jako je například nadměrná suchost a předčasná tvorba vrásek, poruchy pigmentace, aknéekzémy, rozšířené žilky, jizvy a další, ovlivňuje díky obsahu eterických olejů přirozeným způsobem také psychický stav. Více info zde

Koupí výrobků z řady Biofáze přispějete Nadačnímu fondu Zdeňky Žádníkové, který zlepšuje prostředí na dětských odděleních českých nemocnic.

Já mám toto ošetření moc ráda, je to pro mě taková  bylinková zahrádka. Pečuje nejen o obličej ale i o tělo - lymfatická masáž podél páteře třemi různými séry. Následuje prohřívací maska na zad. Na obličej se nanáší geranium a tymián, třetí sérum volím podle stavu pleti….

Přijdte vyzkoušet – cena 690 Kč za 90 minut této péče